Tätä kirjoittaessa (helmikuu) ei voida tietää, millainen on koronapandemian tilanne kesäkuun puolessavälissä. Tavoitteena on tietenkin järjestää Aksenttimetodi-kurssi mahdollisimman terveysturvallisesti. 

Kurssitilana Backaksen kartanossa on tilava Tannerin kabinetti, joka on mitoitettu 5-50 henkilölle, ja kurssilla meitä on alle 20 henkilöä, mukaan luettuna kouluttajat ja järjestäjä. Tilassa on hyvä ilmastointi ja mahdollisuus tuulettaa. 

Noudatamme myös muita Tartuntatautilain (voimassa 30.6.2022 asti) pykälän 58 c mukaisia ohjeita, joihin kuuluvat mm. käsienpesumahdollisuudet ja riittävät turvavälit. Voit lukea tällä hetkellä voimassa olevista rajoituksista ja säännöksistä tarkemmin Aluehallintoviraston sivuilta. Rajoitusten ja lainsäädännön mahdollisesti muuttuessa toimimme tietenkin uusien ohjeiden mukaan. 

Peruutusehtojemme mukaan ilmoittautumisen peruminen on mahdollista ilman erillistä maksua, kun se tehdään viimeistään neljä viikkoa ennen kurssin alkua. Peruutuksen tapahtuessa tätä myöhemmin perimme puolet kurssimaksusta. Jos sinulla on covid-tartuntaan viittaavia oireita juuri ennen kurssin alkua tai olet juuri toipumassa koronasta, osallistumisen edellytys saattaa olla tuore negatiivinen PCR-testitulos. Sovellamme silloin Vantaan alueella voimassa olevia koronaohjeistuksia. Jos et koronatartunnan, tai muun syyn takia, voi osallistua, voit yrittää hankkia tilallesi toisen osallistujan. Jos tämä ei ole mahdollista, kurssille saattaa löytyä osallistuja jonotuslistalta. Muussa tapauksessa perimme puolet kurssimaksusta. Ilman peruutusta kurssilta pois jääneiltä perimme täyden kurssihinnan.